اگر به دنبال این میباشید که مشکلات لباسشویتان را خودتان تعمیر کنید پس با ما در ادامه این مقاله همراه باشید. ما در این مقاله میخواهیم شما را با مشکلات ماشین لباسشویی و برطرف حل آن مشکل آشنا کنیم، و به شما در شناسایی علت بروز عیب کمک خواهد کرد. این اولین قدم برای این است که شما بتوانید دلیل بروز مشکل را بررسی کنید. برای یادگیری این مشکلات با مقاله آموزش تعمیر لباسشویی همراه باشید.
مزایای آموزش تعمیر لباسشویی در خانه
در این مقاله می خواهیم به آموزش تعمیرات لباسشویی در خانه و دلیل خرابی ماشین لباسشویی و چگونگی تعمیر آن بپردازیم. تا بتوانید مشکلات لباسشویی خود را بدون نیاز به تکنسین و تعمیرکار تشخیص و تعمیر کنید.
از مزایای خواندن این مقاله کارا با استاد میتوان گفت:
1. با برخورد با مشکلات لباسشویی به راحتی عیب لباسشویی خود را متوجه می شوید.
2. با خواندن دوره آموزش تعمیرات لباسشویی در این مقاله متوجه خواهید شد که چه قطعه ای از لباسشویی نیاز به تعمیر دارد.
3. تمام نکات لازم برای تعمیر انواع لباسشویی را برایتان گفته و راهنمایی کرده ایم.
روش باز و سرویس کردن فیلتر لباسشویی
محل قرار گیری فیلتر در پایین ماشین لباسشویی میباشد که فیلتر محل جمع آوری کرک، ذرات خارجی، پشم و اشیای نوک تیز به جا مانده در لباسها و شلوار ها مثل سوزن ، سنجاق ، دکمه و سکه میباشد.
برای اینکه فیلتر لباسشویی را باز کنید باید روش های زیر را انجام دهید:
1. در ابتدا در را که روی فیلتر است را باز نمایید.
2. سپس فیلتر را به سمت چپ بچرخانید.
3. در آخر آن را به طرف بیرون بکشید تا از جای خود خارج شود.
بعد از انجام مراحل بالا فیلتر را به صورت کامل بشویید و سپس آن را در جای خود قرار دهید، این مورد را هم توجه داشته باشید که فیلترهای ماشین لباسشویی در انواع مختلفی طراحی شده اند و در دفترچه راهنمای هر لباسشویی، طریقه خارج کردن آن را توضیح داده اند.
چگونگی باز کردن درب روی ماشین لباسشویی
در آموزش تعمیر لباسشویی در منزل به چگونگی باز کردن درب روی لباسشویی می پردازیم تا وقتی به مشکلی برای این قطعه بر خوردید به راحتی مشکل را حل کنید. بنابراین برای انجام این کار باید مراحل زیر را انجام دهید:
• ابتدا دو شاخه را از پریز برق و شیلنگ خروجی را از ورودی فاضلاب خارج کنید.
• پس از اینکه شیر آب را بستید، شیلنگ ورودی آب را از ماشین جدا کنید.
• با یک آچار بکس شماره 7 یکی از پیچ های نگهدارنده درپوش روی بدنه را نیز باز میکنیم تا در آزاد شود.
• وقتی دو عدد پیچ نگهدارنده درپوش روی ماشین لباسشویی را باز کردید، با هردو دست درپوش را به طرف جلو فشار دهید تا به صورت کشویی حرکت کند.
• با مقدار فشار کم و هماهنگ از دو طرف، درپوش به طرف جلو حرکت کرده و شیارهای روی درپوش از روی خارهای موجود در بدنه ماشین جدا میشود.
• حال درپوش آزاد شده را به آرامی از روی بدنه بردارید.
• در این مرحله احتمال شکستن خارهای روی بدنه زیاد است بنابراین باید دقت بیشتری کرد.
• شیارهایی در دو طرف درپوش بالا وجود دارد که باید در هنگام بستن درپوش دقت کنید تا خار روی بدنه به طور دقیق در داخل بریدگی شیار قرار گیرد.
• سپس درپوش را به طرف عقب ماشین کشیده و آن را در جای خود قرار دهید و پس از آن پیچ های درپوش را ببندید.
• با برداشتن درپوش بالای ماشین قسمت هایی از اجزای ماشین شامل تایمر ، خازن پارازیت گیر ، دو عدد شیر برقی تکی ، مربوط به آب گرم و سرد ، جاپودری و وزنه سیمانی با روکش پلاستیکی به خوبی دیده میشوند.
روش باز کردن و تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی
در این آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در خانه نحوه بازکردن و تعمیر میکروسوئیچ درب لباسشویی را آموزش میدهیم تا اگر با مشکل در این قطعه از لباسشویی برخوردید آن را حل کنید.
• دستگیره در را با کمی فشار به طرف خود بکشید تا در از لاستیک دور خود جدا شود.
• قوس مخصوص شیشه در به همراه لاستیک دور آن ، وظیفه آب بندی دیگ را به عهده دارند .
• با باز شدن در لباسشویی ، لبه بیرونی لاستیک دور در ، نوع قوس شیشه ، قسمت داخلی آبکش استیل و محل قرار گرفتن اهرم ضامن در به خوبی دیده میشوند.
• برای جدا کردن لبه لاستیک در از بدنه لباسشویی ، باید فنر بیرونی دور در را با یک پیچ گوشتی کوچک دوسو به طرف بیرون بکشید تا فنر آزاد شود.
• با آزاد شدن فنر بیرونی دور لاستیک ، فنر را از جای خودش خارج کنید.
• سپس لاستیک در را به آرامی از یک طرف از بدنه جدا کنید.
• در غیر این صورت با وارد شدن فشار بیش از اندازه به لاستیک آسیب خواهد رسید.
• پس از جدا شدن لاستیک آن را در داخل دیگ قرار دهید تا بتوانید به سادگی میکروسوئیچ در را خارج کنید.
• پیچ های میکروسوئیچ را باز نمایید.
• به علت متصل بودن سیم به میکرو سوئیچ در داخل بدنه به صورت معلق میماند.
• در نهایت با یک دست میکروسوئیچ را از پشت بدنه بیرون آورید.
آموزش تعویض هیتر دستگاه لباسشویی
ساختمان المنت یا هیتر ماشین لباسشویی، ابتدا سيم كروم نيكل يا كروم آلمينيوم درون پودر چينی يا سراميک نسوز قرار گرفته و سپس جهت ممانعت از نفوذ آب و رطوبت آن را درون يک محافظ فولادی قرار مي دهند. المنت درون ديگ فرعی قرار می گيرد و در توان های مختلف ساخته شده و استفاده می شود . آب بندی المنت به وسيله لاستيک محافظش صورت ميگيرد از اين رو هرگز نبايد المنت را در حاليكه درون ديگ آبی وجود ندارد به برق متصل نمود. برای تست المنت استفاده از لامپ سری ، اهم متر يا اتصال چند ثانيه ای مستقيم به برق توصيه می شود.
آموزش تعمیر موتور ماشین لباسشویی
همانطور که میدانیم موتور هر وسیله برقی، یکی از مهم ترین اجزا و قطعات آن میباشد. موتور لباسشویی هم قلب لباسشویی میباشد که با خراب شدن آن باعث از کار افتادن کلی دستگاه میشود. تعمیر موتور ماشین لباسشویی مسئله ای پر اهمیت است که به تخصص نیاز دارد. در این مقاله تعمیر موتور لباسشویی را قصد داریم به شرح و تفسیر موارد زیر بپردازیم: علائم خرابی موتور ماشین لباسشویی، تعمیر موتور ماشین لباسشویی
علائم خرابی موتور ماشین لباسشویی
• صدای وز وز موتور
• خراب شدن تسمه
• خشک نشدن لباس ها
• به مشام رسیدن بوی سوختگی
• بروز مشکل در نحوه شستشوی لباسها
• نچرخیدن لباس ها در لباسشویی هنگام روشن کردن ماشین لباسشویی
تعمیر موتور لباسشویی
همانطور که میدانید وظیفهی اصلی موتور ماشین لباسشویی دریافت دستور از کاربر توسط دکمههای ماشین لباسشویی و اجرا کردن آن توسط لباسشویی میباشد. تعمیر موتور لباسشویی بهتر است به متخصصان و تکنسین این حرفه سپرده شود. با این تفاسیر اگر باز هم قصد دارید در خانه به تعمیر موتور لباسشویی بپردازید، باید به برخی علائم هشدار دهنده توجه کنید و به رفع آن بپردازید. همچنین رعایت برخی نکات سبب می شود عمر موتور دستگاه بیشتر و طولانیتر شود. برخی از این نکات عبارتند از:
• بهتر است به موتور و ماشین لباسشویی برای جلوگیری از داغ کردن و سوختن آنها استراحت بدهید.
• هر یک از قطعات ماشین لباسشویی مانند فیلتر لباسشویی که آلودگی در آن جمع شده است باید تمیز کنید.
• چک کردن شیلنگ ها و تسمه های لباسشویی هر چند وقت یک بار و اطمینان از سالم بودن آنها
دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی
متاسفانه، هیچ دفترچه راهنمای لباسشویی راهنمای مفصلی برای تعمیر لباسشویی وجود ندارد. در دفترچه راهنما لباسشویی فقط می توانید نحوه آشنایی با دستگاه، شناسایی برنامه های مختلف در دستگاه، چند نکته در مورد فیلتر و … را دریافت کنید. دلیل این کار این است که تولید کنندگان دائما در حال به روز کردن مدل های خود هستند و تولید کتابچه راهنما برای هر مدل را غیر اقتصادی می دانند.
فرض این است که اگر شما خودتان قصد تعمیر دستگاه را دارید مطمئنا اطلاعات دقیقی درباره دستگاه دارید و به راهنما نیازی ندارید. از طرف دیگر آنها فرض می کنند که اگر دستگاه شما تحت ضمانت است، شما می توانید با مهندسین واجد شرایط تماس بگیرید. اگر هم دوره گارانتی شما تمام شده باشد، احتمالا می توانید از یک مهندس حرفه ای تعمیر لباسشویی کمک بگیرید.
آموزش تعمیر لباسشویی در برند های مختلف
کاربران استفاده کننده از لباسشویی، ماشین لباسشویی را در برند های مختلف نسبت به نیاز و پس انداز و برند مورد نظرشان تهیه میکنند. با گذشت زمان و همچنین استفاده زیاد از این دستگاه در خانه ها باعث خراب شدن و ایجاد مشکلات فنی در لباسشویی میشود. برای همین به دنبال یک مطلب عالی برای آموزش تعمیرات ماشین لباسشویی میروند تا بتوانند مشکلات لباسشویی را حل کنند. به همین منظور در مقاله آموزش تعمیرات ماشین لباسشویی در خانه، تعمیر انواع ماشین لباسشویی در برند های مختلف آموزش داده شده است. از جمله برند های لباسشویی که تعمیر آنها در این مقاله آموزش داده میشود: تعمیر لباسشویی ایندزیت، تعمیر لباسشویی آبسال، تعمیر لباسشویی ال جی میباشد.
تعمیر ماشین لباسشویی توسط تکنسین
همانطور که در مطالب بالا به شما آموزش دادیم که چگونه لباسشویی خود را تعمیر کنید در این اینجا در مورد مضرات تعمیر لباسشویی توسط خودتان صحبت میکنیم. هر چقدر مطالب و مقاله های مختلف برای تعمیر لباسشویی مطالعه فرمایید باز هم نمیتوانید لباسشویی خود را بدون اینکه به آن آسیب وارد کنید تعمیر کنید. اکثر افرادی که برای تعمیر لباسشویی خود دست به کار شدند که آن را تعمیر کنند در انتها نیازمند به یک تعمیرکار تخصصی لباسشویی شدند زیرا تعمیر ماشین لباسشویی یک کار تخصصی و حرفه ای میباشد به این دلیل که قطعات لباسشویی دارای پیچیدگی و حساسیت هایی میباشد که فقط افراد با تجربه و متخصص در این زمینه می توانند آن را تعمیر کنند همچنین تعمیر هر قطعه از لباسشویی نیاز به تجربه و تخصص دارد تا به درستی تعمیر شود تا مشکلی برای لباسشویی شما به وجود نیاید. پس بهتر است از همان ابتدا با مرکز تعمیرات تخصصی لباسشویی تماس بگیرید و تعمیر لباسشویی خود را به دست آن ها بسپارید.